Cautare

6155 de rezultate pentru "accident langa oradea" (5.29 secunde)
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
*Hotelierii considera nejustificata cresterea taxei de sedere la 0,5% Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri dupa-masa, in Sala Traian Mosoiu din cadrul Primariei Oradea, o intalnire intre reprezentantii societatilor hoteliere si cei ai administratiei locale.
Cel mai mare mall Tiago va fi deschis in primavara 2009, la Oradea, in urma unei investitii de circa 150 de milioane de euro.
Documentatia necesara Pentru a beneficia de facilitati, solicitantii vor trebui sa depuna un dosar la camera 23 din cadrul Primariei municipiului Oradea, nu mai tarziu de ultima luna a anului in care s-a finalizat lucrarea.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, judetul Bihor.
"Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. ... Barbatul, pentru a-si vedea copilul, se deplaseaza des la Oradea.
Conducerea Primariei Oradea in frunte cu arhitectul-sef isi pot freca palmele linistiti. ... cel din Oradea este mai nou si importat din China. ... Fata de criticile aparute ieri in presa locala, Serviciul de Imagine al Primariei Oradea a replicat, imediat, printr-un comunicat, nesemnat insa de niciun reprezentat al departamentului respectiv.
Tin sa precizez ca sefii sectiilor de la spitalele clinice sunt profesori universitari, iar numirea in functie se face de Senatul Universitatii din Oradea si nu de MSP.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
S-au dezlantuit norii in Oradea si Cluj-Napoca, in timp ce canicula cuprindea restul tarii. ... In Oradea, acoperisul unei cladiri a fost smuls de rafale.
O soferita de 81 de ani din Oradea a ajuns vedeta pe TikTok, dupa ce unul dintre nepotii sai a publicat un videoclip online, in care se vede cum femeia conduce pe centura din oras.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Radu Lazar din Bucuresti, Olah Werner din Pitesti, Iuga Vasile din Arad si Suciu Gabriel din Oradea.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa.
Banulescu e cel care sfinteste temelia orasului Odessa si contribuie la planul de organizare al orasului, iar Manole e mentionat ca arhitect pe langa guvernator. ... Milescu Spataru pe langa activitatea diplomatica si stiintifica a fost invatatorul lui Petru cel Mare.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el. Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
In plus, ele apar de la pozitia 35 incolo, acest loc fiind ocupat de Transilvania General Import-Export din Oradea. ... Grapini a atras atentia si asupra faptului ca, pe langa multinationale, primele locuri din top sunt ocupate de furnizori de servicii, care isi impun tarifele.
"In Oradea punctele de colectare selectiva sunt langa containerele de guno, si sunt destinate PET-urilor. Pe langa acest lucru, unii agenti economici mari au implementat chiar ei un sistem de colectare selectiva a deseurilor", a declarat Carmen Chertes, purtator de cuvant al Primariei Oradea.
google-analytics.com